fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=WNMMW_aqrhU

Die fantastische irritante leuke grappige gezellige frustrerende unieke

Tiener van jou

Even voorstellen…

Wij zijn Judith & Mieke (zusjes!) en vinden tieners ZO leuk.

We zijn ervan overtuigd dat je huis niet als een slagveld hoeft te voelen, zodra je kinderen hebt rondlopen die steeds volwassener worden.
We zouden het fantastisch vinden om jou als ouder van een puber te mogen begeleiden met ons aanbod van online cursussen en gidsen. We doen dat met heel veel liefde, humor en positieve energie. En ook goed om te weten: we vinden het heel belangrijk ruimte te bieden voor wat bij JOUW gezin past.

20+

Jaar ervaring

Aanbod

Cursussen met impact. Praktisch en duidelijk.

Johanneke NagelhoutIntern Begeleider PO

Mieke & Judith zijn heerlijk verfrissend en leuk. Ze geven fijne voorbeelden die zo uit je dag lijken geplukt. Niet zweverig, maar praktisch met tips en info die up to date zijn. Ze hebben enorm veel kennis van de leefwereld van de tiener, ook online, en helpen jou om daar met een frisse en wijze blik naar te kijken. Enorm bedankt voor jullie support om onze tieners veilig en met humor door deze tijd te loodsen!

Sharis de VrijMoeder van 4

De cursus heb ik echt als waardevol ervaren! De diversiteit in de onderwerpen die aan bod kwamen, de feitelijke en ook praktische informatie die gedeeld werd en het uitwisselen van ervaringen met andere ouders hebben echt nieuwe inzichten gegeven. Ook gaf het genoeg stof om samen binnen ons gezin over verder te praten en mee aan de slag te gaan. Een dikke aanrader dus!

Antoinette MolMoeder van 3

Mega enthousiast na het volgen van deze training gegeven door Mieke. Ik liep echt tegen wat zaken aan met het opvoeden van mijn heerlijke pubers, maar ben nu tot zoveel inzichten gekomen, andere manier van benaderen en begrijp mijn meiden nu beter…..
Dank je wel lieve Mieke! Wat ben je een mooi, lief mens en wat breng je informatie goed en fijn over!
Ik ben echt rijker geworden na jouw training! Hoop tot gauw 🙏🏻

(Mocht iemand dit lezen die de workshop nog niet gevolgd heeft; DOEN! Dit is een investering in jouw kind, jouw leven!)
X

Ineke TimmermanMoeder van 2 pubers

Onlangs 3 hele informatieve 'puber avonden' gevolgd bij Mieke.
Soms een feest van herkenning: 'Gelukkig ik ben niet de enige!'
Vaak een: 'Oh serieus, meen je dat echt?' momentje gehad.
Maar vooral heel veel waardevolle informatie gekregen over de leefwereld van onze tieners en hoe wij daar als ouders mee om kunnen gaan!

Ook de Insta posts van 'die tiener van jou' raad ik echt aan. Elke dag weer een nieuwe tip!!!

Antoinette MolMoeder van 3

Mieke is echt een fantastisch leuk mens en geeft je meteen een gevoel van thuiskomen met al je vragen en uitdagingen rondom tieners en opvoeding. Ze heeft een schat aan kennis. Absolute aanrader: hier kan je echt mee verder!

Ze heeft ook een schat aan ervaring met het werken met tieners. Door haar down to earth en grappige aanpak geven die Mieke altijd de volle aandacht.

Bas SchoonensVader van een puber

Hele interessante en leerzame cursusavonden gehad. Veel inzicht gekregen in de leefwereld van tieners en de uitdagingen die daarbij horen in deze tijd.

Klaas-Jan TimmermanVader van 3

Hele leuke en zeer informatieve avonden gehad over tieners. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen zoals bijvoorbeeld in hun gebruik van sociale media met daarbij de mogelijke risico's waar zij mee te maken kunnen krijgen en wat jouw rol als ouder / vader hierin kan zijn. Echt een aanrader!!

Iris MolMoeder van 2

Ik heb super goeie seminars gevolgd bij Die Tiener van Jou! Informatief, met humor en zonder waardeoordeel. Kennis en ervaring die iedere ouder/verzorger gegund is!

Geertje KropMoeder van tieners

Ik heb super goeie seminars gevolgd bij Die Tiener van Jou! Informatief, met humor en zonder waardeoordeel. Kennis en ervaring die iedere ouder/verzorger gegund is!

Franka KleingeldMoeder van 4

Echt hele toffe informatieve avonden gehad! Fijn om ervaringen uit te wisselen. Mieke heeft deze avonden super begeleid en veel kennis en info gedeeld op een enthousiaste manier! Dikke aanrader!!!

Maarten RebelVader van 3 tieners en een aankomende tiener

Waardevolle training gehad over de uitdaging van het tienerouderschap! Gezellige en relaxte setting en ik heb mooie inzichten verkregen.

Eerlijke info. Goed onderbouwd.

Onze cursussen zijn direct toepasbaar en zijn gebaseerd op echt leven en echte wetenschap. (en bergen geduld en liefde).

Mieke van Velzen

Tienerspecialist

Als tienercoach, jeugdwerker, leerkracht, lesmethodeontwikkelaar en docent heb ik mij jarenlang verdiept in de wereld van tieners. Inmiddels lopen er 3 tieners in mijn eigen huis rond: een jongen van bijna 12, eentje van 14 en een meisje van bijna 16. Werken én leven met tieners vind ik een feestje. Ik help graag anderen ook te kunnen genieten van de tienerjaren en deel met plezier alles wat ik heb geleerd. Open en eerlijk: daar houd ik van!

Jouw trainers

Judith van den Berg

Tienerspecialist

Tieners iets leren en verder krijgen geeft mij bergen energie. Als docent in het voortgezet onderwijs, schrijver én journalist duik ik al jaren in de wereld van tieners. En echt: tieners zijn de minst begrepen mensen op aarde. Ze worden behandeld als kinderen en tegelijkertijd verwachten we dat ze zich gedragen als volwassenen. Ik vind het fantastisch om te helpen deze kloof tussen ouders en tieners te overbruggen en ze in verbinding te brengen. Het maakt zoveel verschil! Openheid, mildheid, een kritische blik naar jezelf en willen leren is daarbij key. Mag ik je helpen ontwikkelen?!

Verbeter JOUW band met je tiener!

  • Stap in de wereld van je tiener
  • Communiceer effectiever
  • Voel je verbonden en begrepen