fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=WNMMW_aqrhU

Die fantastische irritante leuke grappige gezellige frustrerende unieke

Tiener van jou

Even voorstellen…

Wij zijn Judith & Mieke (zusjes!) en vinden tieners ZO leuk.

We zijn ervan overtuigd dat je huis niet als een slagveld hoeft te voelen, zodra je kinderen hebt rondlopen die steeds volwassener worden.
We zouden het fantastisch vinden om jou als ouder van een puber te mogen begeleiden met ons aanbod van online cursussen en gidsen. We doen dat met heel veel liefde, humor en positieve energie. En ook goed om te weten: we vinden het heel belangrijk ruimte te bieden voor wat bij JOUW gezin past.

20+

Jaar ervaring

Mieke van Velzen

Tienerspecialist

Als tienercoach, jeugdwerker, leerkracht, lesmethodeontwikkelaar en docent heb ik mij jarenlang verdiept in de wereld van tieners. Inmiddels lopen er 3 tieners in mijn eigen huis rond: een jongen van 12, eentje van 14 en een meisje van 16. Werken én leven met tieners vind ik een feestje. Ik help graag anderen ook te kunnen genieten van de tienerjaren en deel met plezier alles wat ik heb geleerd. Open en eerlijk: daar houd ik van!

Iets meer over ons

Judith van den Berg

Tienerspecialist

Tieners iets leren en verder krijgen geeft mij bergen energie. Als docent in het voortgezet onderwijs, schrijver én journalist duik ik al jaren in de wereld van tieners. En echt: tieners zijn de minst begrepen mensen op aarde. Ze worden behandeld als kinderen en tegelijkertijd verwachten we dat ze zich gedragen als volwassenen. Ik vind het fantastisch om te helpen deze kloof tussen ouders en tieners te overbruggen en ze in verbinding te brengen. Het maakt zoveel verschil! Openheid, mildheid, een kritische blik naar jezelf en willen leren is daarbij key. Mag ik je helpen ontwikkelen?!

Leuk weetje over Judith: ze heeft meer cursussen gevolgd en gidsen gelezen dan wij ooit kunnen maken.

En wat moet je echt weten over Mieke: die rode lippenstift van alle foto’s en video’s? Je treft haar nooit zonder…