fbpx Skip to main content

De relatie die je met je tiener hebt, laat vaak veel van jezelf zien. Jouw struggles, jouw patronen, jouw pijn uit het verleden komen genadeloos bovendrijven. En dat is echt confronterend! Daarom geven we je in onze 7-weekse online cursus niet alleen de tools om met alle uitdagingen rondom je tiener om te gaan, maar werken we ook dagelijks aan jouw persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als ouder, omdat dit nou eenmaal hand in hand gaat. 

——

Aan jezelf werken EN tegelijkertijd aan je relatie met je tiener werken is wat ons betreft een MEGA-belangrijke combinatie. Het zorgt er namelijk voor dat er wezenlijke dingen gaan veranderen bij jou thuis. En echte verandering kost nou eenmaal tijd. Je moet jezelf nieuwe routines en patronen aanleren, zodat het uiteindelijk wat meer vanzelf gaat. 

Dus wil je een andere relatie met je tiener? Begin dan met de relatie met jezelf. 

Dat is ook meteen het grootste verschil tussen onze Ultieme Pubergids en onze Ultieme Pubercursus: de 7-weekse cursus geeft je niet alleen alle informatie die je wilt hebben, maar helpt je ook om echt te transformeren als ouder. Stap voor stap, met heel veel liefde en begeleiding. Want dat is wat verandering nodig heeft. Het kost nou eenmaal moeite, om iets moeiteloos te kunnen doen.

Leave a Reply