fbpx Skip to main content

Eén van de grootste misverstanden wat betreft pubers is dat ze niet in contact met je willen staan. Tuurlijk rollen met hun ogen, tuurlijk vinden ze praktisch alles wat je zegt bij voorbaat fout, ieuw of gewoon cringe en hebben ze het wonderlijke vermogen als een blad aan een boom om te slaan, maar verbinden willen ze best. Al zullen ze dat zelf niet altijd weten…

In verbinding staan met je puber is de basis van alles. Het voorkomt problemen, conflicten en een hoop geknal met deuren. Een tiener die zich gezien en begrepen voelt is minder geneigd zich te verzetten tegen gezag en voelt zich meer op zijn gemak om open en eerlijk te zijn.
We geven je met liefde heel veel tips om in verbinding te komen en te blijven met je tiener én zijn tegelijkertijd druk bezig onze eerste cursus te ontwikkelen die volledig in het teken staat van dit onderwerp. 

Voor nu zijn we heel nieuwsgierig: heb jij een manier gevonden om verbinding te komen of blijven met je tiener? 

Leave a Reply