fbpx Skip to main content

Weekend: YAY! Vaak vullen we onze tijd met pubers in op een manier die we zelf fijn vinden. Ben je als ouder gek op het hebben van quality time, dan is de kans groot dat jullie weekenden zich vullen met tripjes. Wanneer je houdt van gezelligheid, zal er geregeld bezoek aan je eettafel hangen.
De grote vraag is natuurlijk: heb je enig idee wat je puber het liefste wilt? Soms lijken ze niets te willen behalve slapen, scrollen en eten, maar believe it or not: ze hebben meer behoeftes dan dat. 

Ooit gehoord van liefdestalen? Jij hebt er één, wij hebben er één en ook die tiener van jou ontvangt graag liefde op zijn of haar eigen manier. Maar welke dan? En wat gebeurt er als jullie ieder een andere taal spreken? Hoe verstaat die puber van jou dan jouw liefdesbetuigingen?
We gaan je helpen ontdekken welke liefdestaal je tiener spreekt, zodat je kunt gaan starten met het vullen van die liefdestank. 

En denk je nu: ‘He?’ Liefdestaal? Liefdestank? Wablief? Komt goed. De komende weekenden zetten we steeds een andere liefdestaal in de schijnwerper en ben je binnen no time een prof. 

Weet jij al welke taal jij, je partner of je tiener spreekt? 

Seks

Eerste keer porno

adminadmin5 oktober 2023

Leave a Reply